[OFFICE DESIGN]

01235678

private investor, 2016 Zadar

 

Lawyer office with an entrance hall, open working space, conference space, two separate rooms, and two auxiliary rooms.

Space is articulated by a thick, hollow wall that appears in front of the entrance (part of the reception), turns and leads (parties) along the corridor to the offices and finishes splitting the backroom into two offices.

It is made up of elongated cubes (closets) that are positioned with a shift so that the wall can protect and create intimacy on the one hand, and on the other, it emits enough light and visually connect the corridor and work space to each other.

Functionally wall is a cabinet designed for office needs, to accommodate documents to be archived.
Cubes (cabinets) have a small shift in the stacking with intent to gain stronger structure and make it easier to realize.